Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار طرقبه شاندیز گفت: تاکنون حدود ۳۰ درصد خودروهایی که قصد ورود به طرقبه و شاندیز را داشتند، برگردانده شدند و اکنون ترددها بسیار کاهش یافته است.

به گزارش قدس آنلاین، سید حسن حسینی عنوان کرد: با توجه به اینکه بخش مهمی از اقتصاد طرقبه شاندیز از حوزه گردشگری تامین‌ می‌شود به همین دلیل این منطقه به نسبت دیگر شهرها بسیار بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سه نقطه حرم مطهر، فرودگاه و طرقبه شاندیز بسیار حساس اعلام شده بودند به همین علت از ۱۳ بهمن‌ماه ستاد پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در طرقبه شاندیز تشکیل شد.

فرماندار طرقبه شاندیز بیان کرد: اگرچه به تمامی رستوران‌ها آموزش‌های بهداشتی لازم داده شد، اما از اسفندماه که قرنطینه آغاز گردید، خود اصناف تصمیم گرفتند تمامی مراکز تجمعی را تعطیل کنند که هنوز هم تمامی رستوران‌ها، باغ تالارها، مناطق گردشگری، چایخانه‌ها و... تعطیل هستند.

وی گفت: به منظور پیشگیری و گسترش ویروس کرونا همه رستوران‌ها، مراکز تفریحی و گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ، کافی‌شاپ‌ها، سفره‌خانه و حتی بستنی فروشی‌ها که احتمال تجمع انسانی در آن‌ها وجود دارد و در مجموع ۷۰۰ واحد صنفی تعطیل شده که با واحدهای کوچک این آمار به حدود یک هزار واحد می‌رسد.

حسینی مطرح کرد: اگرچه تمامی مراکز تعطیل شده بودند اما همچنان شاهد حضور گسترده مردم و حجم عظیمی از ترددها به خصوص مشهدی‌ها در طرقبه شاندیز بودیم، که با توجه به این حجم تردد تصمیم گرفته شد محدودیت‌ها را در ورودی‌های شهرستان تشدید کنیم، در همین راستا اکنون با هماهنگی پلیس راهور به شدت ورودی اصلی از ابتدای جاده طرقبه و شاندیز کنترل می‌شود.

وی بیان کرد: برای مدیریت کردن فضا و کاهش نگرانی مردم تصمیم گرفته شد، تنها افراد بومی اجازه ورود داشته باشند در همین خصوص پلیس با همکاری شوراها و معتمدان محلی به شناسایی افراد بومی و غیر بومی اقدام می‌کنند.

فرماندار طرقبه شاندیز گفت: اگر چه به دلیل نگرانی‌هایی که برای مردم منطقه وجود داشت یک سری حرکات مردمی و پویش‌های محلی صورت گرفت و اجازه ورود نمی‌دادند اما این اقدامات مدیریت شد و اکنون مردم محلی با پلیس همکاری دارند.

وی همچنین عنوان کرد: با تصویب ستاد کنترل و پیشگیری کرونای طرقبه شاندیز و برای جلوگیری از شیوع کرونا، خواسته اعضا مبنی بر مسدود شدن راه‌های اصلی برای کسب مجوز به استانداری خراسان رضوی ارسال شد.

حسینی افزود: در شرایط فعلی امکان اینکه مسافران و افراد غیر بومی به راحتی بخواهند وارد شهرستان شوند، وجود ندارد؛ همچنین در ورودی‌های طرقبه شاندیز سلامت افراد به طور مرتب با تب سنج کنترل می‌شود.

وی مطرح کرد: براساس آمار، در دوم فروردین ماه سال گذشته ۵۱ هزار خودرو وارد طرقبه شاندیز شده بودند که این آمار در سال جاری به ۴۷۰۰ خودرو کاهش یافته است، در مجموع ۹۰ درصد کاهش ورودی به طرقبه شاندیز را داریم.

فرماندار طرقبه شاندیز با اشاره به اینکه حدود ۳۰ درصد افرادی که قصد ورود به طرقبه شاندیز را داشتند برگردانده شدند و بقیه افراد که تردد دارند، بومی هستند؛ ادامه داد: در راستای مبارزه با ویروس کرونا، کارگاه تولید ماسک بهداشتی در طرقبه با تولید روزانه ۳ هزار ماسک راه‌اندازی شد.

وی گفت: اگرچه طرقبه و شاندیز میهمان‌خانه‌ خراسان است ولی اکنون از پذیرش معذور هستیم، اگر بیایند هم خودشان سرگردانند و هم مردم نگران می‌شوند.

منبع:ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرماندار طرقبه شاندیز ویروس کرونا فرماندار طرقبه شاندیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

کد خبر 6092914 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • دستگیری سارقان باغ ویلاها و کابل‌های برق در طرقبه شاندیز
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • ثبت بیش از ۴۹ میلیون تردد در ورودی و خروجی‌ های آذربایجان ‌غربی
  • دستگیری متهمان به ۲۹ فقره سرقت کابل‌های برق و ویلاها در طرقبه شاندیز
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور