Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، این روزها با آغاز تعطیلات نوروزی در روزهای کرونایی با وجود تاکیدات مسئولان مبنی بر ماندن در خانه و سفر نکردن، برخی از افراد بار سفر بسته‌اند و راهی جاده شده‌اند. هرچند به گفته مسئولان گردشگری کشور، طبق اطلاعات دریافت شده از دوربین‌های ثبت پلاک خودرو‌های وزارت راه‌ و شهرسازی میزان سفرهای دومین روز از فروردین نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۹ درصد کاهش و در مقایسه با مدت تجمیعی ۲۵ اسفند تا اول فروردین ۵۱ درصد کاهش داشته است، اما همچنان این سفرها ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برخی مسئولان نیز با استناد به میزان اینترنت مصرفی عنوان کردند که نوروز امسال، حدود یک میلیون نفر از تهران خارج شده‌اند و قم نیز حدود ۴۰ هزارنفر خروجی داشته است. البته هرمزگان، یزد و بوشهر هم می‌توان به این لیست اضافه کرد. در این میان همدان بیشترین جذب را داشته و بعد از آن مسافران راهی لرستان، چهارمحال و کرمانشاه شده‌اند. 

علی مالمیر (مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان) با تاکید برآنکه در سطح استان شاهد آن هستیم که بیش از نیمی از هتل‌ها خود خواسته تعطیل کرده‌اند به ایلنا گفت: تعدادی از هتل‌ها به دلیل نبود مسافر باز بودنشان مقرون به صرفه نیست از این رو خودخواسته تعطیل کردند. هتل‌هایی که باز هستند نیز با ضریبی کمتر از یک درصد فعال هستند و تقریبا می‌توان گفت در تمام این هتل‌ها به اندازه انگشتان دو دست مسافر حضور ندارد. این افراد نیز در واقع مسافر نوروزی نیستند و بر اساس ضرورت در هتل‌ها اقامت دارند. درواقع می‌توان گفت، مسافری در اماکن اقامتی نداریم. 

او خاطرنشان کرد: نیمی از هتل‌ها تعطیل کردند و نیمی دیگر به دلیل ضرورت‌هایی که ممکن است پیش بیاید بازهستند، اما مسافر ندارند و مسافر پذیرش نمی‌کنند. به‌طور مثال در یکی از هتل‌ها با ۱۲۳ اتاق فقط یک نفر مسافر اقامت دارد. این درحالی است که در نوروز سال گذشته قبل از وقوع سیل و بارندگی، ضریب اشغال هتل‌های همدان ۸۵ تا ۱۰۰ درصد بود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: باتوجه به آنکه تمام اماکن تاریخی و موزه‌ها، مراکز تفریحی و گردشگری و حتا غار علیصدر نیز تعطیل هستند، هیچ مسافری در این مراکز حضور ندارند و در عین حال از پذیرش مسافر معذوریم. قبل از عید نیز بارها اعلام کردیم که مسافران برنامه سفر به همدان تدارک نبینند و هم اکنون نیز در تاسیسات گردشگری مسافر نداریم.

به گفته مالمیر، تمام مهمانسراهای دولتی و کمپ‌ها تعطیل هستند البته ممکن است افرادی برای حضور در خانه بستگان و اقوام خود به همدان سفر کرده باشند و در خانه‌ها اسکان داده شده‌باشند. 

با این وجود او احتمال حضور ۱۰۰ هزار نفر را در همدان رد کرد و گفت: در سال‌های موفق همدان در حوزه گردشگری با فعال شدن تمام ظرفیت اقامتی استان اعم از مهمانسراهای دولتی، آموزش و پرورش و... در کل ۲۰ روز تعطیلات نوروز، تعداد گردشگران همدان به حدود ۲۰۰ هزار نفر شب می‌رسید، چگونه است که اکنون عنوان می‌شود ۱۰ درصد جمعیت یک میلیونی که از تهران خارج شده‌اند به همدان سفر کرده‌اند؟ اگر بررسی انجام دهیم نهایت ظرفیت اقامتی استان چهار هزار و سی تخت است و چنین ظرفیتی برای اقامت در استان وجود ندارد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در ادامه به خسارت‌های وارده به تاسیسات گردشگری استان بر اثر کنسلی سفرها به واسطه شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: خسارت‌های وارده را می‌توان از دو بعد مورد بررسی قرار داد. نخست آنکه بسیاری از تورها و رزرو اتاق‌ها کنسل شد و تاسیسات گردشگری ناچار شدند پول مسافران را بازگردانند. از دیگر سو نباید فراموش کرد که تاسیسات گردشگری استان همدان ۳۰ درصد درآمد سالیانه خودرا در ایام نوروز کسب می‌‌کردند که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و لغو سفرها، این درآمد صفر شده است. البته نوروز ۹۸ نیز به دلیل بحران سیل و بارندگی میزان مسافران نوروزی به یک سوم رسیده بود که خسارت زیادی به تاسیسات گردشگری وارد کرد. 

مالمیر همچنی از کنترل خانه مسافرها و واحدهای اقامتی غیرمجاز در سطح استان همدان خبر داد و گفت: طی روزهای گذشته به بررسی خانه‌های استیجاری و واحدهای غیرمجاز پرداختیم و از ۱۲۰ مورد بازدید شاهد آن بودیم که حدود ۱۰ مورد اقدام به پذیرش مسافر کرده بودند که آنها را پلمپ کردیم. این روزها خانه مسافرهای مجاز استان همدان تعطیل هستند و مسافر نمی‌پذیرند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سفرهای نوروزی کرونا همدان همدان 2018 سفر به همدان نوروز ۹۹ شیوع کرونا تاسیسات گردشگری استان همدان هتل ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی