Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@01:58:22 GMT

مدارس تا ۳۰ فروردین تعطیل است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۷۴۱۰

مدارس تا ۳۰ فروردین تعطیل است

ایسنا/البرز نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: با توجه به گزارش‌های ارائه شده، شیب شیوع بیماری به واسطه همراهی و همکاری مردم و تلاش‌های صورت گرفته در البرز ملایم شده و بیماری تحت کنترل است ولی تا مهار کامل آن فاصله داریم.

عزیزاله شهبازی روز یکشنبه ۱۷ فروردین در حاشیه جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به ریاست رییس جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته جلسه ستاد ملی کرونا به ریاست دکتر روحانی رییس جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور به صورت مستمر برگزار شده، افزود: در این جلسه روسای کمیته های ملی گزارش های لازم را ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: یکی از طرح هایی که باعث شد دولت و ملت برای توقف شیوع کرونا با یکدیگر همراه و همصدا شوند، طرح فاصله گذاری اجتماعی بود و وزیر محترم کشور هم به عنوان رییس کمیته اجتماعی و انتظامی طرح مذکور بودند.

شهبازی با بیان اینکه توفیقاتی که در راستای مقابله با کرونا حاصل شد، به واسطه همکاری بی شائبه مردم بود، گفت: در این جلسه مقرر شد که براساس پروتکل های بهداشتی، مشاغل کم ریسک در استان‌های کشور کار خود را آغاز کنند.

وی افزود: البرز و تهران در طرح فاصله گذاری اجتماعی در قالب یک استان دیده شدند و با توجه به اینکه فعالیت‌های این دو استان با هم در هم تنیده است منتظر هستیم که جزئیات این تصمیم از سوی ستاد ملی اعلام شود.

استاندار البرز با اشاره به اینکه تا ۳۰ فروردین مدارس تعطیل خواهند بود، اضافه کرد: در این مدت ساعت کار ادارات نیز از ۷ صبح تا ۲ بعد از ظهر است و همچنان در دستگاه‌های اداری می توانند به صورت دورکاری فعالیت کنند و دو سوم نیروها در ادارات مستقر خواهند بود.

وی گفت: مقررات در خصوص محدودیت تردد خودروها نیز همچنان به روال قبل ادامه دارد و پس از ۳۰ فروردین با تشکیل ستاد ملی کرونا مصوبات جدید اعلام می شود.

شهبازی افزود: با توجه به گزارش های ارائه شده، شیب شیوع بیماری به واسطه همراهی و همکاری مردم و تلاش های صورت گرفته در البرز ملایم شده و بیماری تحت کنترل است ولی تا مهار کامل آن فاصله داریم.

وی عنوان کرد: استان البرز نیز با همت کارکنان حوزه سلامت، مردم و تمامی دست اندرکاران ستاد مقابله با کرونا به سمت کنترل شدن، در حال پیشروی است.

استاندار البرز گفت: کسانی که جان خود را از دست می‌دهند نیز عموما دارای بیماری‌های زمینه ای یا کهولت سن هستند که باید این اقشار توجه بیشتری به سلامت خود داشته باشند.

وی افزود: امید است رسانه ها نیز در راستای امیدآفرینی و نشر اخبار مثبت و همچنین آگاهی بخشی یار و همراه ما باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استانداری البرز كرونا ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود