Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، مشکل عمده واحدهای تولیدی را کمبود نقدیندگی دانست و گفت: 280 واحد از یک‌هزار و 112 واحد صنعتی استان به‌صورت تعطیل و یا نیمه تعطیل است و مابقی نیز با ظرفیتی بین 30 تا 80 درصد مشغول به‌ فعالیت هستند.

فرهاد مرزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه ضمن تبریک هفته صنعت به صنعتگران و تلاشگران استان، اظهار داشت: واحدهای تولیدی استان با توجه به شرایط اقتصادی حاکم امروز در جامعه توانسته‌اند با حفظ تولید و اشتغال به فعالیت خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وجود یک‌هزار و 112 واحد صنعتی در استان اشاره و بیان کرد: حدود 280 واحد از این تعداد به‌صورت تعطیل و یا نیمه تعطیل هستند و مابقی نیز با ظرفیتی بین 30 تا 80 درصد مشغول به‌ تولید برای استان و خارج از استان و حتی صادرات هستند.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه بحث نقدیندگی را اهم مشکلات واحدهای تولیدی دانست و گفت: واحدها با مشکلات نقدیندگی روبه رو هستند نرخ ارز دائما تغییر می‌کند به طوری که دیگر واحدها قادر به خرید تعهدی نیستند و باید به صورت نقدی خرید کنند، در حال حاضر سرمایه در گردش تمام تولیدکنندگان به یک‌چهارم و یک‌پنجم رسیده است.

وی به مشکلات بازار فروش هم اشاره‌ای داشت و تصریح کرد: توان خریداری به علت شیوع ویروس کرونا کم شده همین سبب شده فروش تولیدکنندگان، کم و با مشکلاتی مواجه شوند.

مرزی در خصوص حمایت خانه، صنعت و معدن از واحدها در این رابطه، افزود: در تلاش هستیم به هر طریق ممکن واحدهای خود را حمایت کنیم به عنوان مثال در یک پیشنهاد به مسؤولان از آن‌ها خواسته‌ایم سرمایه در گردش را با نرخ سود پایین و بازپرداخت دو تا سه سال برای تولیدکنندگان فراهم کنند.

این مسؤول در توضیح برنامه‌های تدارک دیده برای هفته صنعت، گفت: براساس جلساتی که با ارگان‌های ذی‌ربط داشته‌ایم قرار است از 34 واحد نمونه، که تعدادی از آن‌ها با توجه به بحث کرونا خط تولید را تغییر داده‌اند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تجلیل به عمل آید.

وی تجلیل از واحدهای پیشکسوت، جوانان نمونه، و دیدار با آیت‌الله علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه و نصب بنرهایی در راستای آگاه‌سازی مردم از مناسبت این هفته را در قالب دیگر برنامه‌های اجرایی این هفته بیان کرد.

مرزی در پایان، با تشکر از سربازان جبهه اقتصادی که در این شرایط سخت و دشوار واحد خود را حفظ کرده و نیروهای خود را اخراج نکرده‌اند تشکر و قدردانی کرد و از مسؤولان استانی خواست قدر این سربازان اقتصادی که در این جبهه اقتصادی در حال فعالیت هستند را بدانند و از آن‌ها حمایت کنند.

انتهای پیام/پ

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه صنعت نرخ ارز واحد صنعتی دبیر خانه صنعت معدن و تجارت استان مرزی کرونا تعطیل نقدیندگی دبیر خانه صنعت معدن و تجارت استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور موثر بوده است، فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه خبری تابناک،  کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد